در 1400، دکتر سیدمجید حسینی در، سخنرانی دانشگاه زنجان، به مناسبت روز دانشجو، گفت،
"سه تا اتفاق، خصوصی سازی، بهنژادی و تفکیک، و نامشارکتی و نادمکراتیک بودن محتوی، باعث شده که آموزش در ایران نتواند نقش پیشبرد تولید و وضعیت بهتر را پیدا کند."
👈🏼 خیر. برای پیشبرد "تولید" کشور، حکومت باید "هدفش" پیشبرد تولید صنعتی و کشاورزی و بهتر کردن وضعیت کشور باشد.
👈🏼 هدف جمهوری اسلامی نگهداری خود در مقام سلطنت به هر وسیله ای، از جمله راضی نگهداشتن بانک جهانی، است.
👈🏼 و هدف بانک جهانی، عقب نگهداشتن تولید صنعتی و کشاورزی، عقب نگهداشتن آموزش اکثریت مردم ایران، و خارج کردن ثروتها و امکانات کشور ماست.
یعنی، این بقول شما "اتفاقات"، که در واقع "تصمیمات" نظام در مورد زیرساخت آموزشی کشور ما است، یکی از ابزارهای رسیدن به اهداف بانک جهانی، و درنتیجه، باقی ماندن نظام در سلطنت است.
دکتر سید مجید حسینی در دهه های 80 و 90 در تیم محمدباقر قالیبات خدمت میکرد. امروز سخنرانی های او حاوی اطلاعات و آمار باارزشی از فعالیتها و وضعیت در کشور هستند، ...و مهم است به آنها گوش داد. ...👈🏼 ولی نتیجه گیری های دکتر حسینی، و، معانی ایشان از بعضی از پدیده های سیاسی اجتماعی و اقتصادی باید مورد حقیقت یابی قرار گیرند.
ویدئوی سخنرانی دانشگاه زنجان، به مناسبت روز دانشجو
https://www.youtube.com/watch?v=NEstds5E9VQ
نظام جز برده سازی، نگه داشتن عامدانه جماعت در فقر برای داشتن کنترل بیشتر بر اقشار و اقوام اجتماع و ساخت سرباز ایدئولوژیک برای پیشبرد اهداف ایدئولوژیک هدف دیگه ای نداره. کما اینکه چندین بار به طور ضمنی و غیر ضمنی شخص رهبر حال حاضر و رهبر قبلی نظام فعلی به این موضوع اشاره داشتن.