اگر بخواهید قورمه سبزی بپزید، آیا مهمه قابلمه اش گرد، پهن، شیشه ای یا سفالی باشد؟

البته که نه!

🍗🧅🌱🍃 برای پختن یک غذای مغذی و خوشمزه که همه ما آنرا بعنوان "قورمه سبزی" میشناسیم، ظرفش مهم نیست، اصل داشتن این چیزهاست:

      ذائقۀ دانا، یعنی مردمی که میدونند قورمه سبزی چیه، و قورمه سبزیِ واقعی را از هر خورشتی که رنگش سبز باشه تشخیص میدن -باور نمیکنید که این اتفاق برای خودِ من افتاده. جلوم یه ظرف خورشت سبز گذاشتن گفتن بفرمائید قورمه سبزی!frownwink

      طرز تهیه/دستور طبخ. اول کدوم مواد، با چه درجه حرارت، چه مقدار ادویه، چه مدت زمان بپزه، چی سرخ بشه چی نشه ووو.

      مواد لازمی که به ما قورمه سبزی بدهد، نه هر سبزی و حبوبات و مواد دیگری.

      توجه و مراقبت در تهیه مواد، در طول مدت آماده کردن مواد و پختن غذا،

      باضافۀ، سرآشپزهای دانای وطنی. وقتی قورمه سبزی ئی که میخوریم نتیجۀ همکاریِ سرآشپزهای دلسوز، ایران و ایرانی-دوست، دانا و باتجربه مثل برادرانِ خان بابا و کامران صبوری باشه، میدونیم که بچه هایِ بچه هامون هم خوب از آب درخواهند آمد!smileylaugh

درسته؟

توجه کنید وقتی یکی میگه میخواد یا داره براتون قورمه سبزی میپزه، اگر اینا نباشه، فقط "ظاهرش" رو درست کردن. ولی در واقع یک برنامه دیگه ای میخوان جلوی ما بذارن.

ظرفش مهم نیست!surprise